Ekstraordinær stor interesse for CCA

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

De kreative afleverer i sidste øjeblik. Ja, men ikke altid og i al fald ikke i år. Creative Circle har i Early Bird-ugen fået tre gange så mange indsendelser som vanligt.

Creative Circle Award er ganske vist Nordens største kreative prisuddeling, men størrelsen svinger fra år til år, og arrangørerne er hvert år usikre på – til tider endda nervøse for – om man nu kan fastholde awardens relevans og popularitet blandt indsendende bureauer.

En foreløbig konklusion må være, at 2023 ikke bliver nervøsitetens år. For allerede en uge efter, at Creative Circle åbnede for indsendelser, har interessen været ekstraordinær stor.

”Ugen med Early Bird gav tre gange flere indsendelser end de andre år med Early Bird. Så allerede da lå vi solidt,” siger Dorte Nielsen, der er bestyrelsesformand for Creative Circle.

Hun tilføjer:

”Vi gør som oftest status i uge 6, og nogle år har jeg været ret bekymret for antallet af indsendelser. Det er jeg bestemt ikke i år, for det ser flot ud.”

Dufter det ligefrem af indsendelses-rekord?

”Det er for tidligt at sige, for deadlinen er først i næste uge. Alle er mere omkostningsbevidste end nogensinde, og Early Bird-rabatten var på 20 pct. Alligevel fornemmer jeg ikke, at dette har været en spareøvelse – snarere at bureauerne i dén grad har været klar til at sende deres bedste arbejder ind. Også efter Early Bird har vi modtaget mange arbejder, og jeg ville blive overrasket, hvis ikke en del afleverer i absolut sidste øjeblik. Sådan plejer det at være,” siger Dorte Nielsen.

Deadline for indsendelser til CCA 2023 er den 17. februar, og juryen mødes den 25. marts. Der er prisoverrækkelse og fest den 2. juni.