Ellermann efter Spar: Opruster på new biz

Peter Engholm
25@mail.dk

15 år med Spar Danmark sætter sine spor i Ellermann Group – bl.a. et produktions set-up i Bahrain og et hul, som 2 sælgere og 1 kontaktdirektør skal sikre bliver fyldt.

“Spar havde fået nye folk, så jeg vidste godt, hvor det bar hen. Men som jeg også har sagt internt på bureauet: Vi skal være glade for de 15 år, vi havde med dem”, siger Per Ellermann om Spar Danmark, der var den store kunde i Ellermann/Rønler.

Nu er Spar ikke længere kunde, og Rønler-navnet på vej væk til fordel for Ellermann Group: Spar valgte for nylig 727 som sit bureau, og Per Ellermanns bureaupartner Torben Rønler stopper officielt ved udgangen af denne måned.

“Vi opruster for fulde gardiner, for der er ingen tvivl om, at vi gerne vil have store produktionskunder. Vi har i snart 10 år haft en grafisk afdeling i Bahrain. Vi var de første, der oprettede denne type afdeling, og dengang var det tys-tys med de større grafiske produktioner i udlandet – med store besparelser”, siger Per Ellermann.

Men selv en afdeling med Bahrain-lønninger er dyr i drift, hvis opgaverne udebliver …

“Jo, og vi går efter at ansætte en kontaktdirektør og to sælgere, der kan styrke vores new biz-aktiviteter. Der er måske 4-5 bureauer i Danmark, der kan håndtere de store produktioner, og vi skal selvfølgelig gøre opmærksom på os selv”, siger Per Ellerman.