Emirates vælger to danske bureauer

peng

København-Dubai bliver Emirates første rute i Skandinavien og er samtidig anledningen til, at flyselskabet har valgt to nye bureauer.

Et af verdens hurtigst voksende flyselskaber, Emirates, åbner den 1. august i år en rute fra København til Dubai. Til at lande og lette i Danmark har det Dubai-baserede flyselskab valgt danske bureauer til at varetage pressekommunikation og events.

Valget er faldet på hhv. Help PR & Kommunikation samt Eventually, der er et event- og konferencebureau.

Ruten København-Dubai er Emirates første rute i Skandinavien og rute nr. 27 i Europa, og i en pressemeddelelse udtrykker de nyvalgte kommunikationspartnere deres glæde således:

“Emirates er en meget spændende kunde og er berømt for levere service i en klasse for sig. Vi er i fuld gang med at planlægge deres events i forbindelse med ruteåbningen,” siger adm. direktør og partner Rikke Nordentoft Damborg, Eventually.

“Emirates er et meget stærkt brand og samtidig en veldrevet, multikulturel virksomhed. Vi er stolte af, at Emirates har valgt os som samarbejdspartnere på det danske marked,” siger Claus Bendsen, partner hos Help PR & Kommunikation.