Bureauskabt bloggersite og Taxi-app vandt Ivækstprisen 2012

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

For to år siden var en bureau-ejer med til at stifte Bloggers Delight. I forgårs blev det til en af Ivækst-priserne. Samtidig kom også fredagens vinder af Danish App Award på podiet.

Bloggers Delight, der er netværk bestående af danske modeblogs, blev skabt for to år siden af blandt andre Sebastian Gullak, tidligere Deducta-partner og stifter af onlinebureauet Atcore.

I tirsdags løb Henrik Akselbo, der er CEO i Bloggers Delight med prisen: Årets Kriseknuser, mens Søren Halskov Nissen, Nikolaj Køster, Michael Vivet og Peter Theill fra Click a Taxi blev Årets Væksteventyrer, da Ivækstprisen 2012 blev uddelt i København.

Så sent som fredag i sidste uge blev Click a Taxi også hyldet, da de både blev App of the Year og vandt kategorien ’best usability’, da Danish App Award hyldede de 23 bedste apps.

Ivækstprisjuryens vurdering af Click A Taxi, der kun har et enkelt år på bagen og allerede har 21 medarbejdere, var følgende: ’De har allerede overhalet de største internationale konkurrenter med deres gratis taxi app. Click A Taxi kan i slutningen af året bruges i 5.000 byer rundt i verden. Set med danske øjne er det bemærkelsesværdigt, at alt funding kommer fra danske business angels, hvilket kan tilskrives forretningsmodellen og strategiens globale potentiale.’

Bloggers Delight blev blandt andet fejret med ordene: ’Nye fænomener kan knuse kriser. Bloggers Delight er et netværk med over 140 premium blogs, mere end 11 mio. sidevisninger og tæt på 500.000 unikke besøgende pr. måned. Med en innovativ forretningsmodel har Henrik Akselbo sparket dørene ind til firmaer og revolutioneret marketingsbudgetter i en krisetid’.

De øvrige vindere af Ivækstprisen er:

  • Årets Idealist: Johanne Helger Lund – Ecouture by Lund
  • Årets Kvindelige Iværksætter: Camilla Ley Valentin – Queue-it
  • Årets Vovehals: Brian Köster og Martin Aleth – Earlybird.dk
  • Årets Unge håb: Casper Blom – billigegolfbolde.dk

Ivækstprisen uddeles hvert år i december og har til formål ‘at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier, der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle.