Endnu en direktør forlader Bergsøe 4

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Business development director Simon Dahi skal forstærke planner-teamet i Danske Bank

Inden for kort tid har Bergsøe 4 sagt farvel til to direktører: Før sommerferien stoppede kontaktdirektør Henrik Binzer til fordel for Manipulation.as, og nu har business development director, Simon Dahi, forladt bureauet ved Eremitagesletten nord i København. Ny arbejdsplads, fra på mandag, bliver Danske Bank – nærmere bestemt koncernmarketing.

“Simon skal forstærke vores team af strategiske plannere. Danske Bank har mange virksomheder, mange brands, og derfor skal vi være stærke kommunikations-strategiske”, siger koncernmarketingchef Joachim Rubow.

Simon Dahi var før sin tid på Bergsøe 4 i en årrække på Kunde & Co, hvor han var group account director. I Danske Bank bliver han den fjerde planner på holdet, som Joachim Rubow – selv med en fortid som strategisk planner, på DDB – tog initiativ til efter sin tiltræden for godt to år siden.

“Danske Bank skal have fokus rettet på ikke bare det kommunikations-strategiske, men også det brand-strategiske, og vi er i den forbindelse glade for at have fået Simon. Ansættelsesforløbet har været noget så klassisk som et opslag og en ansøgning,” siger Joachim Rubow.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Bergsøe 4s adm. direktør, Søren Berg – eller Simon Dahi.