Endnu en direktør siger farvel til bureauet på heden

Peter Engholm
25@mail.dk

Omstændighederne er glade, men det ændrer ikke ved, at IB&Co nu skal ud at finde sin 3. direktør på under 3 år.

Bureauet på heden, IB&Co i Ikast, melder fra tid til anden om nye kunder – afbrudt i december af historien om et barsk år med et underskud på to mio. kr. Men lige så ofte har det været historier om udskiftninger på højt niveau, herunder også direktørposten.

Lasse Altmann tiltrådte i forsommeren 2008 som direktør, men blev fyret i marts 2009. Herefter overtog Bo Jensen, partner og bestyrelsesformand, tjansen, indtil den hiditige kontaktdirektør Mogens Sejer Iversen blev forfremmet til direktør i efteråret 2009. Men nu fratræder Mogens Sejer Iversen, og Bo Jensen overtager posten.

“Det er helt udramatisk. Det er udelukkende glade omstændigheder og en lyst til at blive selvstændig. Jeg har fået en fremragende forretningsidé, der er endnu er fortrolig, men som jeg forventer at kunne gå ud med inden så længe,” siger Mogens Sejer Iversen om sit farvel til bureauet.

Han understreger, at der hverken er tale om en fyring eller et smæk med døren.

“Vi skilles som bedste venner, og jeg vil stadig komme forbi og drikke kaffe med mine tidligere kolleger – det skal der ikke herske tvivl om,” siger Mogens Sejer Iversen.

Hans nye selskab hedder Forenede Brancher Aps, uden at det angiveligt skulle sige noget om selve konceptet. Selskabet vil operere inden for bureauverdenen, men er ikke konkurrenter til eksisterende bureauer, understreger Mogens Sejer Iversen.

Det har ikke i dag været muligt at få en kommentar fra Bo Jensen, IB&Co.