Endnu et bureau skifter navn

Peter Engholm
25@mail.dk

Nye bureauer og navneskift præger denne tid, og et PR-bureau har givet sig selv en større business-makeover.

Sommeren har budt på adskillige både nye bureauer og navneskift. Clienti, Empatico, Ocean er bureauer, der er blevet lanceret, mens bureauer som Triple LBi og Verticportals skiftet navn – til henholdsvis LBi og Vertic.

Nu følger U communicate Aps; det lille aarhusianske PR-bureau, der fire år efter etableringen har sagt farvel til navnet Rescu Kommunikation ApS.

Bureauet har oven på et godkendt 2010-regnskab, hvor et underskud blev endt til en lille halv million i overskud ikke blot skiftet navn, men også flyttet til nye lokaler og ansat nye folk. Først navnet:

“Med vores nye navn, U communicate, signalerer vi i højere grad dét, vi arbejder med til daglig, nemlig strategisk kommunikationsrådgivning, der udfordrer og udvikler vores kunder,” siger adm. direktør og partner, Peter Freisner Johansen, i en pressemeddelelse.

De nye folk er Mikkel Krogh, seniorrådgiver og partner i ejerkredsen. Signe Høyer er ny projektleder, og derudover tilknyttes to personer bureauet: Kjeld Vang som associeret kommunikationsrådgiver og Mette Freisner Johansen som associeret innovations- og proceskonsulent.

Er du på de kanter, så vid, at der er åbent hus i bureauets nye lokaler, Filmbyen 23 i Aarhus C, fra kl. 14 til 17.