Envisions nye direktør. ”Han sad lige uden for min dør”

Peter Engholm
25@mail.dk

Lars Samuelsen er ny strategisk direktør i Envision. Rekrutteret internt, men det tog lidt tid at få øje på direktørkvaliteterne.

Lars Samuelsen tiltrådte Envision i april, omtrent samtidig som kontaktdirektør Thomas Rud stoppede. Umiddelbart havde til- og aftrædelserne intet med hinanden at gøre, men det har de fået nu:

“Lars Samuelsen tiltrådte som strategisk chef. Jeg vidste, at han var en god strateg, men ikke at han også kunne blive en helt fantastisk kontaktdirektør”, siger adm. direktør i Envision, Mona Juul.

I et halvt års tid arbejdede Lars Samuelsen som strateg, samtidig med at Mona Juul ledte efter en ny kontaktdirektør.

“Jeg har ikke lige haft øje for den del af Lars’­ kompetencer. Og han sad så at sige lige uden for min dør. Både medarbejdere og kunder er glade for ham”, siger Mona Juul.

Officielt tiltræder 31-årige Lars Samuelsen som strategisk direktør på onsdag. Han bliver medlem af bureauets direktion med ansvar for al kontakt til – og udvikling af kommunikationsstrategi for – bureauets kunder. Han er uddannet inden for medievidenskab og kom til Envision fra Mediaedge:cia, hvor han var communications planning director.