Udbud til 3,9 mio. kr. afgjort

Emil Nørlund
emil@bureaubiz.dk

De to bureauer Gotcha og Lange PR har sammen vundet EU-udbud over Væksthus Nordjyllands samlede kommunikationsindsats.

EU-udbuddet over Væksthus Nordjyllands samlede kommunikationsindsats har kørt siden august 2017, og efter finalerunden har et nyt konsortium bestående af bureauerne Lange PR og Gotcha landet kontrakten, der netop er underskrevet af bureaupartnerne og Væksthusets ledelse.

Tre bureauer, fra henholdsvis København og Aalborg, stod til sidst tilbage i kampen om det 3,9 millioner kroner store EU-udbud over kommunikationsrådgivning og markedsføring af Væksthus Nordjylland de næste fire år.

Lange PR har allerede arbejdet for Væksthuset i mange år, men det er i sig selv ingen garanti for at lande Væksthus Nordjyllands udbud.

Rasmus Færch Brostrøm og Jacob Lange, der står i spidsen for hhv. Gotcha og Lange PR udtaler ifølge en pressemeddelelse unisont om processen og udbuds-sejren:

”Det er aldrig særlig sjovt at skulle konkurrere om en kunde, men omvendt har det tvunget os til at være mindst lige så nytænkende og skarpe som konkurrenterne i udbuddet. Det har vi heldigvis formået, og vi glæder os derfor til at tage hul på næste fase af Væksthus Nordjyllands PR- og kommunikationsindsats.”


Væksthus Nordjylland udbyder hvert fjerde år hele deres markedsføringsindsats.

Fra Væksthus Nordjylland, siger Heidi Stubberup Ebeling, der er kommunikationsansvarlig:

”Som et offentligt EU-støttet væksthus med et stort budget udbyder vi hvert fjerde år hele markedsføringsindsatsen i et udbud med en eksternt tilknyttet udbudsekspert. Det er en omfattende proces, men det er også et sundt forløb, der sikrer, at vi har den bedste partner på kommunikationsområdet. Lange PR og Gotcha scorede højest på kvalitet og pris blandt de deltagende bureauer, og vi ser derfor frem til de næste års samarbejde”.

En af de opgaver som Væksthus Nordjylland står over for i den næste 4-årige periode er et kommunikationsarbejde, der skal sikre en større synlighed over for målgruppen af små og mellemstore virksomheder i Nordjylland.