Europæisk toppost til DRRBs direktør

FiG

Bjørn Karsholt er blevet formand for de europæiske kommunikationsbureauers forening.

I Danmark er Bjørn Karsholt direktør for en reklamebureauforening. Til gengæld er han på europæisk niveau nu sat i spidsen for en forsamling af kommunikationsburauer, idet han er blevet valgt som formand for The National Associations’ Council, der dækker 31 nationale brancheforeninger under The European Association of Communications Agencies (EACA).

Bjørn Karsholt har med accepten af formandsposten forpligtet sig til at drive det fortsatte fokus på markedsføringens værdi både for kunder og samfundet. Han vil samtidig fokusere på områdets lovgivning og selvregulering samt uddannelse og rekruttering til branchen.

“Jeg overtager formandskabet på et tidspunkt, hvor forventningerne til den økonomiske vækst i Europa er dyster. Derfor vil vi i EACA fokusere på, hvilke initiativer der kan hjælpe de nationale brancheforeninger og deres medlemmer med at tilpasse sig den økonomiske virkelighed,” siger Bjørn Karsholt og fortsætter:

“Vi skal også fortsat arbejde på at sikre den kommercielle ytringsfrihed, hvor virksomheder har ret til at markedsføre produkter og serviceydelser. Ligesom vi skal tage hensyn til samfundets og forbrugernes interesser gennem ansvarlig regulering og selvregulering. Det er dog vigtigt at have for øje, at den kommercielle ytringsfrihed er med til at sikre forbrugerne bedre oplysninger og i sidste ende lavere priser.”