Eventbureau henter ny direktør hos reklamebureau

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Det nordiske kommunikationsbureau, JCP, får ny dansk landechef – hentet fra Askvig+Stitz.

JCP – Just Cruzin’ Production – har ca. 200 medarbejdere i Skandinavien. Flagskibet ligger i Oslo, hvor eventbureauet er suppleret med digital, reklame og sågår et rejsebureau.

Men Danmark ligger heller ikke stille – ganske vist koncentrerer JCP sig herhjemme om events, men bureauet sætter nye sejl til.

Det sker med ansættelsen af en ny landechef, Jesper Priisholm, der kommer fra en stilling som kundedirektør hos Askvig+Stitz.

”Vi ansætter et par ekstra medarbejdere, samtidig med at bundlinjen skal være god. Min opgave bliver at sørge for, at motoren kører rigtigt,” siger Jesper Priisholm, der tiltræder 1. februar.

JCPs hidtidige landechef i Danmark, Christian Koldbæk, bliver i koncernen. Ikke på eventbureauet, men som chef for et selvstændigt salgs- og forretningsudviklingsselskab, JCP Arena.

”Alt er jo stadig nyt, og lige nu er jeg ved at få overblik over, hvordan bureauet fungerer. Men JCP i Danmark har takket være Christian skabt et virkeligt godt fundament, og med ansættelsen af nye medarbejdere investerer vi nu i at flyve højere og hurtigere,” siger Jesper Priisholm.

Den nye landechef har tidligere været en årrække hos Dentsu Aegis Media samt partner og direktør i Manipulation, og kom til Askvig+Stitz sidste sommer.

”Det var bestemt ikke min hensigt at være hos Askvig+Stitz i så kort tid. Det var ikke optimalt, men Thomas Stitz og Mikkel Askvig har vist stor forståelse for mit skift. Dels er JCP et regulært drømmejob for mig, dels er Askvig+Stitz i en god gænge,” siger Jesper Priisholm.

JCP har syv medarbejdere i Danmark.