Af Pia Osbæck osbaeckpia@gmail.com

Senest kommer hun fra DBU, men tidligere har hun haft et job som kontaktdirektør hos MEC samt startet eget bureau.

Efter seks år hos DBU som adm.direktør, starter Katja Moesgaard som chief operating officer, COO, hos F.C. København. Stillingen er nyoprettet og Katja Moesgaard bliver en del af ledelsen.

Katja Moesgaard har en bureaubaggrund med 10 år hos mediabureauet MEC, senest som kontaktdirektør.

Helt tilbage i 1999 stiftede hun bureau inden for sponsor og eventmarketing, sammen med Henrik Bartholdy, som så blev solgt til MEC, og han har – pudsigt nok – indtil februar i år været ansat hos FCKs ærkerival Brøndby IF som kommerciel direktør.

Hos FCK bliver Katja Moesgaard ansvarlig for operationelle forhold og specifik ansvarlig for at varetage kommercielle forhold og forretningsmæssig udvikling af F.C. København og øvrige aktiviteter i Telia Parken.

Om ansættelsen af sin nye COO, siger CEO Anders Hørsholt.

”Vi er en virksomhed og klub, der altid skal være i bevægelse og blive stærkere. Derfor har det været vigtigt for os at styrke ledelsen i den daglige drift for at skabe mere tid og rum til at udvikle os yderligere i F.C. København og indenfor vores øvrige forretningsområder omkring stadion og kontortårnene. Det her skal være med til at give ledelsen endnu bedre forudsætninger for at hæve niveauet på alle områder. Vi har været meget grundige i vores søgen efter den helt rigtige person, og vi ser Katja som en stor kapacitet og en af landets absolut stærkeste profiler på det her område med hendes store faglig kompetence, erfaring og stærke personlige karakter.”

Katja Moesgaard selv siger:

”Jeg er stolt. For mig er det et drømmejob at få ansvaret for at drive og forretningsudvikle Telia Parkens aktiviteter, så det er tilpasset fremtidens behov med F.C. København som det absolutte fyrtårn. Det er en stor og spændende udfordring at skulle give københavnerne store oplevelser i deres fritid og ikke bare få flere til at komme til kampe og koncerter, men også at give dem en endnu bedre oplevelse, når de kommer i Telia Parken.

Katja Moesgaard tiltræder som COO snarest muligt o

Opgradér til BureaubizPro og bring dig og dine kollegaer i front med vigtig viden om bureaubranchen.

Kom på forkant med vigtig viden om bureau- og marketingbranchen. 

Med Bureaubiz Pro får du:

  • Regnskabsrapporten og/eller Konkurrenceanalysen digitalt 
  • Fuld adgang til Bureaubiz.dk
  • BureauNyt
  • PersonNyt
  • Bureaubattle
  • Bureaukalenderen
  • Brancheanalyser
  • Udbudsvagten
Køb nu

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev