Af Zandra Damsgaard zandra@bureaubiz.dk

Hvem sidder i hvilke bestyrelser og sammen med hvem? Hvilke virksomheder ejer de? Og hvem er deres foretrukne samarbejdspartnere?

Vidste du, at Envisions Mona Juul siden 2004 har siddet i bestyrelsen i ikke færre end 24 virksomheder? Og at Jakob Blom fra Anew står bag syv virksomheder som enten med- eller eneejer?

Det ved du om ikke andet nu, og der er mere at hente ved hjælp af det nye værktøj, som Bureaubiz har lanceret til sine Pro-abonnenter: Personnyt.

Personnyt er baseret på automatiske udtræk fra CVR-registret og skal ligesom pendanten Bureaunyt gøre det lidt lettere at holde sig ajour med bureaubranchen.

”Formålet med Bureaubiz Pro har fra begyndelsen været at tilbyde navnlig ledere i bureaubranchen værktøjer, der skal gøre det lettere for dem at passe deres arbejde. Vi skal hele tiden udvikle og udforske mulighederne i mediet, og det er altså senest Personnyt et eksempel på,” siger chefredaktør Timme Bisgaard Munk fra Kommunikationsforum A/S, som ejer Bureaubiz.

Personnyt og Bureaunyt bygger i udgangspunktet på Bureaubiz’ årlige rapport med nøgletal om flere end 250 danske bureauer, men tilbyder altså aktuelle udtræk om ændringer i eksempelvis regnskaber og personkreds.

Foruden bureaurapporten og de autogenerede nyheder tilbyder Bureaubiz sine Pro-abonnenter eventkalender, udbudsoversigt, særligt udvalgte artikler og en løbende opdateret liste over prisvindere.

Læs mere om Bureaubiz Pro her.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club