Få styr på branchens nøglespillere

Zandra Damsgaard
zandra@bureaubiz.dk

Hvem sidder i hvilke bestyrelser og sammen med hvem? Hvilke virksomheder ejer de? Og hvem er deres foretrukne samarbejdspartnere?

Vidste du, at Envisions Mona Juul siden 2004 har siddet i bestyrelsen i ikke færre end 24 virksomheder? Og at Jakob Blom fra Anew står bag syv virksomheder som enten med- eller eneejer?

Det ved du om ikke andet nu, og der er mere at hente ved hjælp af det nye værktøj, som Bureaubiz har lanceret til sine Pro-abonnenter: Personnyt.

Personnyt er baseret på automatiske udtræk fra CVR-registret og skal ligesom pendanten Bureaunyt gøre det lidt lettere at holde sig ajour med bureaubranchen.

”Formålet med Bureaubiz Pro har fra begyndelsen været at tilbyde navnlig ledere i bureaubranchen værktøjer, der skal gøre det lettere for dem at passe deres arbejde. Vi skal hele tiden udvikle og udforske mulighederne i mediet, og det er altså senest Personnyt et eksempel på,” siger chefredaktør Timme Bisgaard Munk fra Kommunikationsforum A/S, som ejer Bureaubiz.

Personnyt og Bureaunyt bygger i udgangspunktet på Bureaubiz’ årlige rapport med nøgletal om flere end 250 danske bureauer, men tilbyder altså aktuelle udtræk om ændringer i eksempelvis regnskaber og personkreds.

Foruden bureaurapporten og de autogenerede nyheder tilbyder Bureaubiz sine Pro-abonnenter eventkalender, udbudsoversigt, særligt udvalgte artikler og en løbende opdateret liste over prisvindere.

Læs mere om Bureaubiz Pro her.