Fireball henter kontaktdirektør hos Zupa

FiG

Hans von Haffner skal supplere Rasmus Simony og bliver en del af bureauets ledergruppe.

Fireball har oprustet på kontaktsiden. Det sker med ansættelsen af Hans von Haffner som ny kontaktdirektør og medlem af ledergruppen. Han er fundet hos Zupa, hvor han var i godt to år. Før da var han seks år hos Kunde & Co.

Styrkelsen af Client Service skal sikre, at bureauet kan fastholde positionen som et af de bureauer, der bedst forstår kundernes forretning og er dygtigst til at levere resultater. En position hvor bureauet netop kom stærkt ud i den netop offentliggjorte bureauanalyse fra MyImage og Bureaubiz. Her placerede annoncørerne Fireball som hhv. nr 2 og 3 på parametrene ’Bedst til at skabe resultater’ og ’Forstår kundernes forretning’.

Overordnet rykkede Fireball ind på reklamebureauernes Top 10.

”Vi har længe søgt efter en yderligere stærk kontaktdirektør ved siden af Rasmus Simony, men stillingen kræver kompetencer på en lang række felter, så processen har taget tid. I Client Service skal vi have mennesker, som er dygtige forretningsfolk, så de kan assistere vores kunder med at udvikle deres forretning. Samtidig skal en kontaktdirektør på Fireball både kunne drive kreativitet som et afgørende element i resultatskabelsen og helt grundlæggende købe ind i Fireballs tankesæt om, at de bedste resultater opnås ved at sætte produktet i midten af marketingarbejdet,” siger adm. dir. Liselotte Lund-Rasmussen og fortsætter:

“Og så skal digitaliteten være en intuitiv og stærk disciplin, og det er den for Hans. Hvis der skal skabes resultater med marketing er digitaliteten uundgåelig. For mange virksomheder er det de digitale platforme, der dominerer marketing indsatsen og for dem, hvor det ikke er tilfældet, vil det være det inden længe.”

Liselotte Lund-Rasmussen peger endvidere på, at man har fået Magnetix’ CEO, Martin Bochineck, som ny bestyrelsesformand.