Forandringer på vej i People Group

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet siger farvel til fire – heriblandt Gitte Salomon – og goddag til fire nye som led i “strukturel udviklingsproces”.

Gitte Salomon er en mangeårig Partners-profil med mere end 20 år på bureauet.

Partners var et af de første danske bureauer til at satse på en insourcing af filmproduktionen, og Gitte Salomon har i alle årene spillet en central rolle. Hun har således haft ansvaret for alle de kendte universer op gennem 90’erne – eksempelvis Tuborg Squash, Scandlines og Polle fra Snave – der havde Henrik Juul for bordenden.

Men nu er det slut. Gitte Salomon stopper som executive producer hos People Group. Det samme gælder ifølge Bureaubiz’ oplysninger et par andre mangeårige medarbejdere.

Der er dog ikke tale om nedskæringer, idet der samtidig kommer nye til, fortæller adm. dir. Bjarne Spellerberg Orfelt. Han vil ikke på nuværende tidspunkt udtale sig nærmere om, hvad der er ved at ske, men bekræfter dog, at der er en forandringsproces i gang.

“Det er korrekt, at der er fire medarbejdere, som stopper på bureauet i den kommende tid. Det har ikke noget med konjunktur at gøre, idet der starter et tilsvarende antal. Vi er midt i en strukturel udviklingsproces, som skal sikre den skarpest mulige kundebetjening,” siger Bjarne Spellerberg Orfelt.

Dermed afkræfter han rygter om, at der har været tale om et større antal afskedigelser.

Bjarne Spellerbergs udtalelser falder sammen med rygter, der siger, at der er en sammenlægning af bureauer i gruppen på vej. Desuden forlyder det, at der sker forandringer i organiseringen af den kreative ledelse, hvor Henrik Juul angiveligt er på vej i en mere overordnet rolle, mens Thomas Torp og Jesper Schmidt får det daglige ansvar for den kreative afdeling.