Fra Alt for Damerne til bureau-direktør

Peter Engholm
25@mail.dk

Til den daglige ledelse henter Think PR den tidligere redaktionschef fra Alt for Damerne – en kvinde, der også har bureau-erfaring.

Think PR styrker ledelsen med Kristine Høeg, der senest har været redaktionschef på Alt for Damerne. Hun får titel af direktør og skal være fungerende daglig leder af bureauet, som er stiftet af adm. direktør Karin Nørgaard.

Kristine Høeg er uddannet journalist, men er hverken uvant med bureauer eller ledelse.

“Jeg har været hos Mannov i halvandet år og arbejdede bl.a. med Trygfonden og Microsoft. Dernæst var jeg hos Rostra i et halvt år, indtil jeg fik tilbuddet om at være med til at lancere Cosmopolitan i Danmark. Her blev jeg – ved et tilfælde, snarere end en ambition – fungerende chefredaktør i et år og opdagede, at jeg kunne lide dette aspekt af kommunikation. Og hos Think PR får jeg mulighed for at fortsætte ad ledelsesvejen,” siger Kristine Høeg.

Hos Alt for Damerne havde Kristine Høeg ansvaret for fagredaktørerne og for at tænke strategi i forhold til bl.a. temaer og tillæg. Netop det strategiske element går igen i jobbet hos Think PR, hvor hun tiltræder 1. marts

“Public Relations er offentlighedens opfattelse af brandet og virksomheden. Det kræver forståelse for, hvad kunden har brug for – altså en skræddersyet løsning snarere end en bureau-skabelon, der trækkes ned over kunden. Det kræver også et samarbejde mellem bureauet og medierne, for ingen har glæde af, at den samme historie bliver bragt i 30 medier,” siger Kristine Høeg.

Think PR har seks ansatte og blev stiftet for fem år siden.