Fra vor egen verden: Nyt design på Bureaubiz

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Et nyt look, nye indholdselementer og nogle nye funktioner. Og samtidig kan man nu lave linjeskift i kommentarerne.

Vi har hidtil karakteriseret Bureaubiz som en web minus 1 løsning frem for web 2.0, dels fordi der er tale om et site uden mange funktionaliteter og dels fordi vores fokus har været på indhold frem for funktionalitet.

I dag kan vi så præsentere et redesignet site, men lad os være ærlige: der er godt nok kommet flere funktioner på – som f.eks. muligheden for at dele på Facebook og Twitter – det er dog ikke nok til at løfte os til web 2.0.

På den anden side. Vores fokus er fortsat indhold, så vi er under alle omstændigheder glade for vores nye design.

Det er Deducta, der har hjulpet med projektet med Thomas Rungstrøm (kreativ) og Anne Branderup (projektledelse), mens de begge var ansat hos Deducta. Metimus, der står for udsendelsen af den daglige Nyhedsmail, har skabt det nye design på mailen.

Jonas Ekedahl fra Zupa har implementeret designet.

Vi er rigtig glade for, at Thomas har skabt et design, som er en evolution på Zupas oprindelige design, så genkendeligheden er stor. Der er justeret og strammet op – og skabt plads til nogle flere indholdselementer. Hvilket var den primære baggrund for redesignet.

Der er nu mulighed for at dele artikler med knapper til sociale medier som Facebook og Twitter. Og så kan man give artiklerne karakter uden at skulle skrive en kommentar.

Nu vi er ved kommentarerne, så rummede den tidligere løsning en skavank – man kunne ikke lave linjeskift i kommentarerne.

Det kan man nu.

Søge-funktionen er nu en Google-løsning – d.v.s. at man søger på Bureaubiz ved hjælp af Google og man skal altså benytte de samme principper som når man søger på Google. dog er der muligvis nogle tekniske problemer her i starten. Der arbejdes på at løse dem. 

Vi har også fået plads til arrangementer, som indtil nu kun har været bragt i den daglige Nyhedsmail.

Og så har vi gjort plads til en blogoversigt. Bloggere overalt, der skriver om Bureaubiz-relevante emner kan få optaget en kort teaser. Synes man den lyder spændende og klikker på den, sendes man over til bloggerens site.

Så forhåbentlig kan vi hjælpe bloggere med at få mere trafik på deres sites.

Håber I tager godt imod ændringerne.

Hilsen

Finn, Peter og Pia