Fratrædelse i Trygs marketing

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Malene Brandt siger farvel til Tryg, som hun kom til fra Hello Group. I samme marketingafdeling gennemfører TV 2’s tidligere marketingdirektør Trygs navne- og logoskift.

Malene Brand tiltrådte Tryg i september sidste år – på dét tidspunkt havde nordisk marketingdirektør, Christian Bjerring, ikke nogen officiel udmelding. Bureaubiz kunne derfor ikke be-title Malene Brandt i forsikringskoncernen.

Nu sætter Tryg så en titel på hende, men det sker samtidig med, at hun fratræder.

“Malene Brandt har været nordisk senior marketing konsulent, og hun er fratrådt efter gensidig aftale,” siger Gerhard Dall, kommunikationschef i Tryg.

Malene Brandt kom til Tryg efter at have været busines development manager i Hello Group, og var forinden digital direktør i Brandhouse. Hun har desuden også været på mediesiden med poster som direktør for B.T. digital og business developer på TV 2.

“Jeg har ikke de store kommentarer – andet end, at alt er sket i stor enighed. Det var jo oprindeligt bare et barselsvikariat, jeg var ansat i,” siger Malene Brandt, der nu vil tilbyde sin erfaring inden for digitale medier på konsulent basis.

I samme marketingafdeling er Hanne Kierstein kommet til. Kierstein, der var marketingdirektør i TV 2 tilbage i 2006-2007, er i foråret tiltrådt som chef for marketing development & corporate identity i de fire nordiske lande – med reference til Christian Bjerring, som Kierstein kender fra både DSB og Huset Markedsføring.

“En hovedopgave for Hanne Kierstein har i sommeren og efteråret være at gennemføre Trygs store navne- og logoskift i Danmark, Norge, Sverige og Finland,” siger Gerhard Dall.