Fusion skaber et af Jyllands største bureauer

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

To jyske bureauer går sammen med i alt 50 medarbejdere for at “stå bomstærkt i hele landet”.

De to jyske bureauer, SuperEgo i Horsens og Peoplez i Holstebro, fusionerer og bliver med samlet set over 50 medarbejdere blandt de største bureauer i Jylland.

Begge bureauer har netop afleveret gode regnskaber, og formålet med fusionen er ifølge en pressemeddelelse ”at stå bomstærkt i hele landet som et af Jyllands største fullservicebureauer.”

Om baggrunden for at gå sammen, siger adm. direktør i SuperEgo, Anders Juel:

”Mange kunder i dag søger mod bureauer, der kan tilbyde sammenhæng i løsningerne uden at gå på kompromis med specialiseringen. Med 50 specialister på holdet og to afdelinger kan vi i endnu højere grad tilbyde både specialisering og den nærhed, som kunderne også har brug for.”

Han fortæller videre:

”Vi har gennem længere tid overvejet det næste step i vores udvikling og har med Peoplez fundet en samarbejdspartner som ligner os på ganske mange parametre. Peoplez har gjort det rigtig godt og har et solidt fodfæste i det vestjyske, som vi aldrig ville kunne få som udefrakommende. Samtidig har begge bureauer både lyst og evne til at involvere sig markant i lokalområdet og samtidig arbejde både regionalt og nationalt. Vores DNA passer rigtig godt sammen.”

Også Per Tornvig, der er CEO og ejer i Peoplez, ser indtrædelsen i Superego-gruppen som det naturlige næste skridt for sit bureau, der blev stiftet i 2016 og er vokset til 16 medarbejdere.

”Vi har fået rigtig godt fodfæste i først og fremmest den vestlige del af Danmark, men ønsker at styrke virksomheden yderligere til glæde for både kunder og medarbejdere. Jeg er overbevist om, at familieskabet med Superego er den helt rigtige vej at gå. Sammen kan vi komme længere end hver for sig.”

Superego, der har kunder som Hybel, Løvbjerg, Stibo Complete og AB Neo, kom ud af 2020 med et overskud på 3,4 mio. kr. – se mere om regnskabet i denne artikel – og Peoplez, der arbejder for kunder som Schackenborg Slot, Moland og FC Midtjyllandendte, endte med 538.000 i resultat før skat, hvilket svarer til en forøgelse på over 30 pct. i forhold til året før.