FWA-medalje til dansk kreativ direktør

peng

Det kreative community uddeler awards dagligt, men helte-medaljer er mere sjældne. En sådan er nu overrakt Casper Willer.

Favourite Website Awards, FWA, har i en lang årrække uddelt priser on a daily basis. Selve sitet nøjes ikke kun med dagligt at hædre et website og en mobilløsning, men fungerer også som portal for de mest banebrydende projekter.

Grundlæggeren af The FWA, Rob Ford, holder sig dog ikke til at hædre projekter, men også de personer, der efter hans mening får den digitale kreativitet til at rykke fremad.

Dette sker ikke med en award, men med en Hero-medalje, og ikke just med samme frekvens som websites- og mobil-priserne. Siden sidste sommer er blot 10 personer blevet fremhævet som FWA Heroes.

Nu går æren så til Casper Willer, kreativ direktør på Another, for sit arbejde med at fremme den digitale kreativitet.

Casper Willer kom sidste år til bureauet fra London, hvor han havde siddet som europæisk kreativ direktør for Naked. Han har i en lang årrække været jurymedlem for FWA og vundet adskillige priser.

”Jeg anser The FWA og ikke mindst deres to priser Site og Mobile Of The Day, som nogle af de vigtigste inspirationskilder for kreative og designere, der arbejder inden for det digitale felt. Jeg er  stolt over denne hæder og glæder mig til fortsat at hjælpe med hædre det bedste arbejde,” siger Casper Willer.

Han tilføjer:

”The FWA er ikke mindst en vigtig pris for dansk kreativitet. Mange af de dygtige folk, vi har herhjemme, støtter stærkt op om prisen, og flere af dem har repræsenteret de nationale farver flot. Danmark er således sammen med Sverige, et af de lande, der gør det bedst i forhold til størrelse.”

Med hæderen fulgte en medalje og et interview, der begge kan ses her.