Fynsk bureau åbner i København

Peter Engholm
25@mail.dk

Kindly sprang i foråret ud fra trykkeri-gruppe som selvstændigt reklamebureau. At man står på egne ben, understreges nu med et nyt kontor i København.

Reklamebureauet Kindly går samme vej som et andet Odense-bureau, Nørgård Mikkelsen: Åbner med et kontor i Købehavn.

Kindly udspringer af Clausen Gruppen, der også har trykkeriet Clausen Grafisk, og udspringet er forholdsvist nyt, idet Kindly blev en selvstændig enhed i april. Til at begynde med 22 medarbejdere, og under et halvt år senere nærmer tallet sig 30.

Kindly i København vil – til at begynde med – rumme tre medarbejdere, men kontoret i Toldbodgade har plads til 8-10 medarbejdere, oplyser bureaudirektør Henrik Larsen.

”Det er en planlagt fase i vores strategi, som vi nu effektuerer. Vi har gang i en række spændende kunder i området, ligesom vi får stadig flere forespørgsler på opgaver. Så det er naturligt for os at placere os endnu tættere på disse kunder,” siger Henrik Larsen.

Københavner-kontoret vil i første omgang rumme ”en lille skare af specialister”, men flokken forventes dog hurtigt at vokse både i antal og kompetencer.

”Vi mangler lige den sidste krusedulle på aftalen, førend vi kan sætte navne på. Men det er tre personer, der kender hinanden på forhånd. Kontoret kan ikke stå på egne ben fra begyndelsen, men kommer til at trække på de specialister inden for bl.a. analyse, strategi og digital markedsføring, som sidder på Kindly i Odsense.