Fynsk bureau sætter navne på københavner-kontor

FiG

En bureauchef, en kreativ direktør og en projektleder skal nu bemande Kindlys nye afdeling i København.

Kindly er et nyt bureaunavn – men ikke en ny organisation, idet det hidtil har været en del af Clausen Gruppen, som også rummer et trykkeri.

I sidste uge annoncerede Kindly så, at man åbner i København, og nu kan man så også sætte navne på, hvem, der skal tegne bureauet i København.

Som ny bureauchef har man ansat Christian Schønnemann, der er fundet hos Montdor. Han har 16 års erfaring fra bureauverdenen – ikke mindst Direct Marketing, idet han har været forbi både Director og nu hedengangne Sepia. Her var han fra 2005-2010.

Anders Mundelin Pedersen får rollen som kreativ direktør. Han har arbejdet indenfor oplevelsesindustrien hos attraktioner som f.eks. Aalborg Zoo og Tivoli Karolinelund, samt hos konsulenthuset Meng & Co. Senest har han arbejdet med kundeengagement gennem kundeklubber, med Europas mobile loyalitets-app’en FidMe.

De to suppleres af Katrine Juul som projektleder. Hun er også fundet hos Montdor.

”Det er 3 erfarne og dygtige bureaufolk, der kommer til at betjene kunderne fra den nye afdeling og det er naturligvis planen, at de også i løsningerne skal gøre brug af de specialister indenfor analyse, strategi, indsigt og digital markedsføring, som sidder på Kindly i Odense. Og så har de den styrke, at de som team har arbejdet tæt sammen i en årrække,” siger Henrik Larsen, der er direktør for Kindly.

Afdelingen åbner d. 1. september i Toldbodgade.