Geelmuyden Kiese ansætter endnu en kreativ direktør

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Efter fem år som kreativ ansvarlig hos Advice og et års pause med fokus på at skrive en roman, skal Signe Zacher være kreativ direktør sammen med Hanne Schmidt.

Geelmuyden Kiese opruster på det kreative område med ansættelsen af Signe Zacher som kreativ direktør, hvor hun kommer til at supplere partner og kreativ direktør Hanne Schmidt.

Signe Zacher har haft et års arbejde, hvor hun har skrevet på en roman. Før det var hun i godt fem år kreativ ansvarlig hos Advice. Hanne Schmidt og Signe Zacher har arbejdet sammen om bl.a. rekrutteringskampagner til Forsvaret, og om ansættelsen af Signe Zacher siger Hanne Schmidt:

“Jeg har fulgt Signes arbejde igennem en del år, og altid tænkt, at jeg virkelig gerne ville arbejde sammen med hende, så da chancen bød sig, slog vi til. Signe er en Force of Nature af kreativitet, energi og begavelse. Og hun ryster ikke på hånden, selvom det bliver svært.”

Om motivationen for at arbejde hos Geelmuyden Kiese, siger Signe Zacher:

“Det er afgørende for mig, at GK har et fagligt engagement og et samfundssansvar. Jeg mener, at når man arbejder for at flytte meninger, så må man også arbejde for at gøre verden bedre.”

Før Advice var Signe Zacher ansat hos OgilvyOne som senior tekstforfatter, og hun har haft en tilsvarende stilling hos Subsero i en række år før det.