Geelmuyden Kiese får ny direktør i Danmark

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Nordens største PR-bureau gennemfører en ledelsesrokade. Samtidig bliver Mikael Børsting optaget som partner i bureauet.

33-årige Morten H. Jørstad lægger ikke skjul på, at det er med vemod, han forlader jobbet som adm. dir. for Geelmuyden Kiese i Danmark.

For nok er det blevet et stort bureau efter sammenlægningen med House of Communications – med over 40 medarbejdere formentlig Danmarks største PR-bureau – men Geelmuyden Kiese i Oslo er altså en del større.

Så da han blev spurgt om han ville overtage ledelsen i Oslo, så var det et tilbud, der var svært at sige nej til. Og dermed blev der sat gang i en skandinavisk ledelsesrokade i bureauet.

For den nye direktør i Danmark bliver Janna Sundewall, der kommer fra en stilling som adm. dir. for Geelmuyden Kiese i Sverige, hvor hun gennem fire år har stået for en revitalisering af bureauet, der i 2014 gjorde bureauet større og mere lønsomt end nogensinde før.

”Det har været utroligt spændende at bygge Geelmuyden Kiese op på det svenske marked og vi står nu stærkere end nogensinde før. At skulle tage over i Danmark er et spændende privilegie. Bureauet har gennem de seneste år vokset sig til at være det største PR-bureau i landet og har opbygget et endnu stærkere brand, så det bliver en helt anden rejse, end den vi har været på i Sverige,” siger Janna Sundewall.

Hun er 42 år, uddannet agronom og magister i nationaløkonomi fra Sveriges Landbrugsuniversitet, og har desuden studeret journalistik, retorik og kommunikation på Universitet i Uppsala. Janna Sundewall er bosat med mand og børn i Lund.

Geelmuyden Kiese er et partnerdrevet bureau, og som noget nyt er Mikael Børsting blevet optaget som partner.

Han er public affairs direktør hos Geelmuyden Kiese i Danmark, og har erfaring fra blandt andet fire år i Venstres ledelse som Lars Løkke Rasmussens nærmeste rådgiver både i Venstre og i Statsministeriet, pressechef samt mange år som politisk reporter på Politiken og Information.