Generationsskifte hos Mannov i Aarhus

FiG

Direktøren gennem 15 år overlader nu roret til en yngre mand, der har været i bureauet i snart to år.

PR-bureauet Mannovs aarhusianske afdeling har gennemført et generations-skifte. Efter at have stået i spidsen for bureauet siden etableringen i 1999, overlader Ebbe Kristensen nu roret til Thomas Mandrup (41).

”Jeg er netop fyldt 60 år og har gennem et stykke tid tænkt i generationsskifte for at sikre fortsat dynamik i afdelingen,” siger Ebbe Kristensen, der ser frem til at fortsætte som seniorrådgiver og til at hellige sig kundearbejdet fuldt ud. Han fortsætter desuden som partner i Mannov A/S, og dermed også som bestyrelsesmedlem.

Thomas Mandrup kom til Mannov i januar 2013 og har tidligere bl.a. været kommunikationschef i industrivirksomheden Pressalit og PR- & marketingchef i kulturbranchen. Han tror på vækst for Aarhus-kontoret, som er placeret centralt lige over for Aarhus Rådhus.

“Jeg tror på, at Mannov har potentiale til endnu mere i Vest-Danmark. Vi er inde i en positiv strømning med tilgang af nye opgaver, især fra BtB-kunder. Det er en styrke, at vi både er tæt på de jyske kunder og samtidig kan trække på særlig brancheekspertise fra vores kollegaer i København, fordi vi er et af de få kommunikationsbureauer, som er repræsenteret begge steder,” siger Thomas Mandrup.