Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk
Foto: Bjarne Bergius Hermansen

Emil Nørlund - kendt fra forskellige programmer på DR – sættes i spidsen for bureaubiz.dk.

Det har været småt med navnenyheder fra Bureaubiz’ egen verden, men nu kan vi melde ud om et generationsskifte.

Finn Graversen har valgt at stoppe. Den nye mand, der sættes i spidsen for bureaubiz.dk fra i dag er Emil Nørlund på 36.

Emil Nørlund er kendt fra forskellige programmer på DR, hvor han har været ansat samlet i 13 år. Han blev i 2004 optaget på DRs talentordning. De seneste seks år har han været vært på radioprogrammet Tværs – efter Tine Bryld.

På bureaufronten har Emil Nørlund erfaring fra bl.a. Hjaltelin Stahl og Konstellation, hvor han arbejdede som tekstforfatter.

Emil blev i 2012 tildelt Werther-prisen for et program om selvmord og i 2013 fik han Sabroe-prisen af Børns Vilkår for sit arbejde på Tværs.

På Bureaubiz.dk skal Emil – udover naturligvis at skrive artikler – arbejde med nye typer historier og nye formater, bl.a. med video, som vi så småt allerede er startet med.

”Jeg glæder mig til at bruge mine forskellige erfaringer på Bureaubiz. Jeg har selv i min tid på bureau altid brugt Bureaubiz som guide i reklamejunglen. Det er et godt medie, som der er meget potentiale i og som jeg glæder mig til at videreudvikle,” siger Emil Nørlund og fortsætter:

”Noget af det jeg kan bidrage med, er skæve vinkler og at finde på nye koncepter. Og jeg glæder mig rigtig meget til at sætte de mange interessante personligheder, der findes i bureaubranchen, i spil.”

Udover Emil Nørlund, består Bureaubiz af Zandra Damsgaard, Pia Osbæck og Timme Bisgaard Munk, der er ansvarshavende redaktør. Bureaubiz.dk gik i luften for knap 10 år siden med Finn Graversen, Peter Engholm og Pia Osbæck, som har været de drivende kræfter i alle årene.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club