Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk

Anthon Berg vil igen bringe studerende hjem til jul mod at de betaler med en generøs handling.

For fjerde gang vil Anthon Berg i regi af sin Generous-kampagne sende studerende hjem til jul. Men i år vil det ikke foregå med tog – i stedet har man indgået en aftale med busselskabet Anchersen.

Det skal dog ikke opfattes som en kommentar til DSBs rettidighed. Ved at udskifte skinner med hjul kan julerejsen komme rundt i hele landet og bringe de studerende til og fra langt flere studiebyer.

Traditionen tro koster Den Generøse Julerejse ikke de studerende noget, men til gengæld skal de betale med en generøs handling. På årets julerejse skal de studerende være med til at udføre Generøse Missioner for udvalgte institutioner med knappe ressourcer.

Det kan f,eks. være at man synger julesange på et ældrecenter eller læser julehistorier højt på et bosted. Det er endnu ikke besluttet, hvor missionerne skal foregå – og det er helt bevidst.

Som en del af strategien bag årets julerejse crowdsources De Generøse Missioner. Danskerne inviteres til at nominere steder, såsom hospitalsafdelinger, børnehjem eller specialskoler, via Anthon Bergs Facebookside. På den måde involveres langt flere end blot de studerende, som vil booke plads.

Det er PR-bureauet Essencius, der står bag aktiviteten.

 

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club