Gl. Dansk leverer varme i buslæskærme

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Outdoor er ofte en kreativ legeplads for anderledes ideer. DDB har midt i kulden forsøgt at skabe varme og hygge.

Gl. Dansk må gerne stå for hygge, og hvad er mere hyggeligt en ild i pejsen midt i en meget kold tid? Og så selvfølgelig med en Gl. Dansk.

Det koncept har DDB forsøgt sig med i en buslæskærm over for Christiansborg. Gammel Dansk inviterede folk indenfor i en stue, hvor de kunne nyde de hyggelige omgivelser og få varmet hænderne ved stuens pejs.

Det var dog ikke den letteste opgave at realisere.

“Vi fik at vide, at det ikke var muligt at lave en pejs i et buslæskur, men det slog os heldigvis ikke ud. Og AFA JCDeceux kæmpede en brav kamp og kom til sidst op med en løsning, hvor en varmefolie gav de ventende en hyggelig oplevelse og – ikke mindst – varme hænder i en kold periode. Vi er rigtig glade for løsningen og for, at vi formåede at time den ekstreme kulde helt perfekt til den planlagte kampagneperiode og bringe lidt hygge ind i byens iltre tempo”, siger DDB’s art director og idémanden bag, Simon Naver.

Rent teknisk lyder løsningen således: Der er tale om en isoleret plade med varmetråde folieret med flammemotivet, som monteres udenpå reklamefladen.

Jeg ville gerne have vist et billede, men har haft tekniske problemer med at få det frem. I stedet kan der ses et billede her