Af Zandra Damsgaard zandra@bureaubiz.dk

Selv små ting kan gøre en stor forskel, og GoMore vil med sin julekampagne sætte skub i de gode gerninger. Deltagelse kan udløse gratis kørsel i et år.

Gør en lille stor forskel for andre, lyder budskabet fra GoMore.

I sin julekampagne, der er skudt i gang i dag den 1. december 2016, opfordrer samkørselstjenesten danskerne til i tekst og billeder via et kampagnesite at dele eksempler på deres gode julegerninger.

Kampagnen ’Den lille store forskel’ løber til juleaftensdag den 24. december, hvor en deltager belønnes med et gratis GoMore-lift i hele 2017.

”I en travl juletid kan man let glemme de små ting, som egentlig er det, der er med til at gøre december hyggelig. For eksempel at skrive et julekort eller tilbyde et lift hjem til jul. Derfor har vi med kampagnen valgt at sætte fokus på de små handlinger i december. Der skal nemlig ofte ikke så meget til for at gøre dagen lidt bedre for en anden,” lyder det fra GoMores marketingdirektør Mikkel Marius Winther.

Som platform for samkørsel og privat biludlejning lever GoMore af at bringe mennesker sammen, og ønsket med ’Den lille store forskel’ var at afspejle dette og i øvrigt styrke den ’community-følelse’, som virksomheden ser hos sine brugere.

Kampagnen omfatter foruden kampagnesiden en film og kommer udelukkende til at køre på GoMores egne kanaler: Facebook, Instagram og et nyhedsbrev, som sendes ud til en halv million medlemmer. Alt er egenproduceret.

”Vi håber selvfølgelig på, at vi vil få en masse gode historier fra vores brugere. Brugerhistorierne vil vi løbende dele på vores kanaler til inspiration. Jeg kan også afsløre, at der vil komme noget video i forhold til historierne, som vi også vil dele i løbet af december,” siger Mikkel Marius Winther.

GoMore blev etableret i 2005 og er efter virksomhedens eget udsagn Danmarks førende portal for samkørsel og privat biludlejning. Det er gratis at melde sig til ordningen, som i Danmark har 529.424 medlemmer med i alt 62.602 delebiler.

 

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club