Group M-direktør bliver bureaukonsulent

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Den nordiske forhandlingschef og operativ chef for Group M i Norden siger farvel efter 25 år i netværket. Nu skal efterfølgeren rekrutteres, siger Group M’s danske chef for Norden.

Luke Simmonds kan ikke beskyldes for at rende af pladsen: 25 år i Group M, heraf 18 år hos MEC. Nu skal den nordiske forhandlingschef og operative chef for netværket i Norden videre.

”Jeg fik denne fantastiske mulighed for at tage næste skridt og udvikle min karriere,” siger Luke Simmonds til Dagens Media i Sverige.

Næste skridt tages som bureaukonsulent, i media-auditeringsfirmaet Media Path Network – der udspringer i Sverige, med kontorer i Stockholm, København og London – og med både lokale, nordiske og globale annoncører som kunder. Her får Luke Simmonds titel af Chief Operating Officer.

Ifølge Dagens Media informerede Group M’s nordiske chef, Jonas Hemmingsen, tirsdag morgen medarbejderne i en mail:

”Luke har stået for fantastiske bidrag til vores virksomhed, og vi kommer til at savne ham. Han har været en utrolig dygtig kollega, og det er naturligvis trist, at han forlader os.”

Jonas Hemmingsen tilføjer:

”Vi har indledt rekrutteringen af Lukes efterfølger, men vi har mange dygtige medarbejdere i vores tradingafdeling, så vi klarer os fint indtil da.”