GroupM henter chef hos Deducta Search

Peter Engholm
25@mail.dk

Ny Head of SEO & Owned Media skal stå i spidsen for et team på 14 medarbejdere, der arbejder med at udvikle kundernes egne platforme.

Omkring årsskiftet samlede GroupM omkring 50 medarbejdere i en ny enhed, GroupM One, der har til formål at sikre en fælles tilgang blandt GroupM-bureauerne til både eksisterende og nye felter inden for den digitale verden.

14 af de disse medarbejdere har i Nikolaj Mogensen fået ny leder. GroupM har ansat ham som Head of SEO & Owned Media i GroupM One. Dette team arbejder med at udvikle og optimere kundernes egne platforme og indhold i forhold til organisk distribution.

”Nikolaj Mogensen kommer til at udfolde vores mantra om, at god SEO i virkeligheden blot er god kommunikation tilsat teknisk indsigt. Nikolaj repræsenterer desuden en tro på, at værdiskabelse sker igennem integration i mellem disciplinerne – og skal således være med til at bevise synergi-gevinsten af at være kunde hos et stort kompetencecenter,” siger Paw Saxgren, der står i spidsen for GroupM One.

Nikolaj Mogensen har de seneste knap tre år været hos Deducta Search og bestred det sidste års tid stillingen som Head of Search.

Nikolaj Mogensen har en velkendt profil i SEO-branchen – bl.a. som forfatter til en E-bog om søgeordsanalyser og som blogger om de nyeste tendenser inden for SEO-verdenen på www.nikolajmogensen.dk.