GroupM napper trading-direktør fra Aegis

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

GroupM har fået en samlet chef i skikkelse af Jonas Hemmingsen og vil søge at udnytte sin størrelse mere. Nu har man oprustet på trading.

Ved indgangen til i år overtog Mediacoms nordiske chef, Jonas Hemmingsen, en nyoprettet funktion som chef for GroupM i Norden. Målet var klart – at blive bedre til at udnytte den størrelse, der ligger bag GroupM.

Nu kommer så et af de første initiativer. Jonas Hemmingsen har lagt vejen forbi Aegis Media og her fundet Mikael Ostenfeld, som sidder med ansvar for indkøb.

Men nu skal han så til GroupM.

“Jeg har været her i mange år, og Jonas Hemmingsen kom med et spændende tilbud, hvor jeg skal træde ind i en nyoprettet stilling. Så det sagde jeg ja til,” siger Mikael Ostenfeld.

Hvad den nyoprettede stilling rummer, vil Jonas Hemmingsen dog ikke gå i detaljer med.

“Mikael Ostenfeld er ikke fratrådt endnu og jeg ved ikke hvornår han begynder hos os, så jeg vil vente med at uddybe, hvad vi har tænkt os. Men jeg kan sige så meget, at han kommer til at indgå i teamet med Kenneth Brenøe, der arbejder på tværs af gruppen,” siger Jonas Hemmingsen og fortsætter:

 ”Vi er den største gruppe, men vi har ikke hidtil ageret derefter. Men vi vil tiltagende søge at udnytte vores størrelse alle steder, hvor det giver mening.”

Hos Aegis har man endnu ikke udpeget en afløser.

“vi er i gang med en modernisering af Trading området, hvor der jo ikke mindst sker meget på tv, så vi søger ikke blot efter en afløser for Mikael Ostenfeld,” siger adm. dir. Lars Bo Jeppesen.