Guava må sige farvel til Cubizz-stifter

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauet samler sine københavnske kontorer på en adresse og under en leder. Det indebærer et farvel til Claus T. Hansen.

Danmarks nye storbureau, Guava, der er en fusion af 12 forskellige bureauer, samler nu sine københavnske kontorer på en adresse og under en leder.

Valget er faldet på Jacob Nyborg, der kommer fra Cph Group.

Guava har tidligere gjort det samme i Jylland, således at man er gået fra at have tre kontorer i Jylland og tre i København til nu kun at have et hvert sted.

Det har dog ikke ligget i kortene fra begyndelsen, at det skulle ske, siger adm. dir. Brian Mertz Petersen.

“Vi har overvejet det nøje, men vi er blevet overbevist om, at det er den rigtige løsning – bl.a. gennem nogen mersalgs-projekter vi har gennemført. Vi håber, at vi ved at sammenlægge kontorerne skaber et bedre grundlag for sparring og krydssalg. Og så ligger der selvfølgelig også en besparelse”, siger Brian Mertz Petersen.

Med valget af Jacob Nyborg må Guava vinke farvel til Cubizz-stifter Claus T. Hansen, da hans organisation flyttes over under Jacob Nyborg.

“Claus har gjort det rigtig godt og det er ærgerligt, at vi må sige farvel til ham. Men vi har vurderet, at Jacob var den rigtige”, siger Brian Mertz Petersen.

Når en mand som Claus T. Hansen, der har været en drivkraft i opbygningen af Cubizz, forlader firmaet, risikerer du så konsekvenser på medarbejder og kunde-fronten?

“Det kan man selvfølgelig aldrig vide, men vi har talt med alle medarbejderne og kunderne, og der er ikke noget der tyder på det”, siger Brian Mertz Petersen.

Jacob Nyborg har i øvrigt en fortid som bl.a. direktør for Euro RSCG.