Håndboldstjerne skifter til bureaubranchen

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Håndboldspiller, der var med til at vinde guld i EM og OL, bliver New Business Manager på TBWA.

I disse glade håndbolddage, kan man tænke tilbage på andre glade håndbolddage, hvor det danske kvindelandshold vandt både EM- og OL-guld.

En af dem, der var med til at vinde begge medaljer, var Rikke Hørlykke, der i starten af denne måned blev gaflet af reklamebureauet TBWA til en stilling som New Business Manager.

Kontaktdirektør Lennart Christensen fortæller, at stillingen som New Business Manager er en nyoprettet stilling og at man har ansat Rikke Hørlykke som ansvarlig for new bizz, for at få mere fokus på at få nye kunder.

Indtil nu har ledelsen delt new bizz-ansvaret og så har det ikke fået den opmærksomhed, som har været nødvendig.

Det er ikke Rikke Hørlykkes første job i bureaubranchen. Hun har tidligere arbejdet hos henholdsvis Lowe Lintas og Young & Rubicam.

Men de seneste knap fire år har hun været ansat som Key Account Manager hos billedbureauet Scanpix, hvor hun har været Scanpix’ kontaktperson til reklamebureauer.

Rikke er bachelor i marketing og økonomi fra Svendborg Business School og har taget produktionslederuddannelsen på den Grafiske Højskole.

Lennart Christensen fortæller endvidere, at selvom bureauet headhuntede Rikke Hørlykke fra en af bureauets kunder – Scanpix – så mener han ikke, at der er nogle hard feelings og TBWA er da også netop nu i gang med nye kampagner for Scanpix.

“Der er ingen sure miner og næste gang, kan det jo være, at de henter en af vores.”