Halbye Kaag henter ny direktør hos Robert/Boisen

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Den nye direktør skal medvirke til at binde det digitale sammen med resten af bureauet.

Norske Anders Wiks karriere hos Robert/Boisen & Likeminded blev relativt kort. Helt nøjagtig knap halvandet år.

Han kom til bureauet sidste forår som Digital Director efter godt fire år hos det digitale bureau Apt Copenhagen, men nu har han ladet sig friste af et nyt job hos Halbye Kaag JWT. Her får han titel af Chief Digital Officer.

Hans tiltræden beskrives som del af en digital satsning – hvilket dog ikke nødvendigvis er lig med, at der er yderligere digitale investeringer på vej.

“Han bliver vores digitale spydspids og den der skal være strategen og sparringpartneren for de øvrige afdelinger, således, at vi får integreret det digitale fuldt i bureauet,” siger adm. dir. Thomas Thorstholm og fortsætter:

“Vores tilgang til det digitale er, at det skal være en integreret del af bureauet. Det betyder, at vi har fravalgt at have produktion. I stedet har vi en gruppe på tre, der er gode til at håndtere digitale projekter, og som kan håndtere indkøb af produktion. Anders bliver chef for denne gruppe, så han er en vigtig del af vores digitale satsning.”

Det er således et mål, at ansættelsen af ham vil blive sybnligt på tværs af kunder af projekter.

“Vores erfaring er, at de færreste virksomheder har en strategi for deres digitale profil. De har blot et online spejl af deres offline strategi. Nu er vi i stand til at gå virksomheder i møde med et tungt seniorteam af rådgivere som både kan udtænke og udfolde 360 grader,” siger Thomas Thosrthom.

Han peger desuden på, at der er øget adgang til indkøb af digitale kompetencer i JWT netværket internationalt, og dette bliver en del af Anders Wiks ansvar.

Hos Robert/Boisen & Likeminded skal man have en afløser for Anders Wik.

“Indtil videre kører vi vores digitale opgaver videre med vores eksisterende stab og de mere eller mindre fast tilknyttede digitale specialister og produktionsselskaber, vi hele tiden har benyttet os af. Det er business-as-usual, men vi er samtidig ved at finde en mere permanent afløser til Anders og agter i øvrigt at opruste på vores digitale kompetencer,” siger adm. dir. Kim Boisen og tilføjer:

“Vi beklager, at Anders stopper hos os, for han er en dygtig kreativ og en afholdt kollega – men han følte, han havde fået et tilbud, han ikke kunne sige nej til.”