Hanne Schmidt skifter bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Hun forlader Public til fordel for et bureau, hvor hun finder flere gamle kollegaer tilbage fra Propaganda.

Bocca vil være et klogere bureau – og det skal ansættelsen af et markant navn i bureaubranchen hjælpe med. Hanne Schmidt forlader jobbet hos Public til fordel for Bocca, hvor hun skal  udgøre den kreative ledelse sammen med Ulrik Søby, og hvor det desuden er intentionen, at hun indtræder i partnerkredsen.

“En af vores nyere kunder er Weekend-Avisen, og vi har mange hel- og halv-offentlige kunder. Vi vil gerne være et bureau, der ikke bare flytter varer men også holdninger, og den tilgang matcher meget fint, hvad Hanne Schmidt står for,” siger adm. dir. Morten Theil og fortsætter:

“Nogle af os har kendt hende længe, og efter tiden på Propaganda, har Hanne og jeg holdt kontakten og drukket spandevis af kaffe, mens vi har diskuteret branchen i almindelighed og os selv i særdeleshed. Hanne har som en af de få defineret sit eget brand, hvor æstetik, humor og varme mødes på et højt niveau. Og da jeg samtidig rigtig godt kan lide hende, så er jeg selvsagt nærmest lykkelig over, at vi fik muligheden for at arbejde sammen igen.”

Ud over Morten Theil kommer Hanne Schmidt ind i en partnerkreds, hvor hun vil møde andre tidligere kollegaer – nemlig AD Jesper Kjeldsen og bestyrelsesformand Carsten Reuther.

”Det er et stærkt bureau med en størrelse, kompetencesammensætning og personlighed, hvor jeg synes, alt er muligt. Jeg kender samtidig flere af medarbejderne fra min tid med Propaganda, så det er en dejlig fornemmelse af at vende hjem, men samtidig også fornøjelsen ved det nye – nemlig parløbet med Ulrik Søby,” siger Hanne Schmidt.