Hello-direktør skifter til Creuna

Peter Engholm
25@mail.dk

Kontaktdirektør og tidligere medejer i Hello Group, Kim Jong Andersen, bliver kontaktdirektør i Danmarks største bureau. Til de færrestes overraskelse.

At den tidligere medejer i Hello Group, Kim Jong Andersen, forlader bureauet til fordel for Creuna, kommer måske ikke som den største overraskelse for Bureaubiz’ læsere.

For godt en måned siden omtalte vi Hello Groups nye med-administrerende direktør, Peter Schmidt, der indtræder som partner i bureauet – og at denne ejerandel kom fra Kim Jong Andersen, som afhændede sin aktiepost og udtrådte af ejerkredsen.

Bureaubiz-læsere undrede sig i kommentar-feltet over Kim Jongs afhændelse af ejerandelen – men nu falder flere ting på plads. Og det gør de tilsyneladende også for den tidligere (og kommende) kontaktdirektør:

“Jeg har ikke kunne undgå at bemærke Creuna al den stund, at bureauet er det førende på markedet. Creuna har opnået en klar position som et digitalt bureau, der mestrer det meste af paletten – og den position glæder jeg mig meget til at bidrage til. I en tid hvor alle andre bureauer gerne vil have en bid af den digitale kage, skiller Creuna sig ud fra mængden. Det er et bureau, der ved, hvad de vil, og som råder over nogle af branchens dygtigste hoveder og et imponerende leveranceapparat, der kan føre ideerne ud i livet. “If you cant beat them, join them”! – og jeg er meget glad for, at jeg nu er blevet en del af holdet,” siger kontaktdirektør Kim Jong Andersen i en pressemeddelelse.