Hello Group siger farvel til kommerciel direktør

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Et tilbud om at arbejde med film og storytelling – som adm. direktør – fristede for meget.

Hello Group blev et relativt kort bekendtskab for Nikolai Kronborg, der kom til bureauet som kommerciel direktør i begyndelsen af 2012 – fra en stilling som forretningsudviklingsdirektør hos Brandhouse.

Nu – efter godt et år – har Nikolai Kronborg sagt farvel til Hello Group for at tiltræde en stilling som adm.direktør hos postproduction-firmaet Chimney. Her blev stillingen ledig for små to måneder siden, da Rasmus Linden valgte at stoppe – for i første omgang at gå freelance.

Nikolai Kronborg forklarer, hvorfor han ikke kunne sige nej til tilbuddet fra Chimney:

”Hos Chimney går man på arbejde hver dag med en tro på, at man kan forbedre kommunikation gennem levende billeder. For mig er det en utrolig spændende tilgang til det kommunikationsfag, jeg elsker så højt. Jeg har en dyb passion for styrken i film og storytelling, og hos Chimney arbejder man med begge dele.”

Chimney Group, der oprindeligt er svensk, har nu 260 medarbejdere fordelt på 6 lande. I Danmark er man knap 20 medarbejdere.

CEO i Chimney Group, Michal Kalinowski, siger i en pressemeddelelse, at virksomheden skal udnytte den størrelse de har bedre, end man gør i dag:

”Alle vores samarbejdspartnere skal have glæde af den innovation, fleksibilitet og proaktivitet, der florerer blandt vores ansatte verden over. I Nikolai Kronborg har vi fået en stærk personlighed, som kan sørge for, at denne ambition bliver bragt til handling. Som adm. direktør i Danmark skal Nikolai i høj grad bidrage til at styrke landesamarbejdet foruden at udvikle og vækste alle vores forretningsområder – bl.a. reklamefilm, webvideoer, interne kommunikationsvideoer, tv-programmer og spillefilm.”

Hos Hello Group udløser Nikolai Kronborgs farvel ikke umiddelbart nogen jagt på en ny kommerciel direktør. Op til Saxo Banks farvel i december har Hello Groups adm. direktør, Jakob Langemark, fået frigivet tid, således at han helt naturligt kan overtage de opgaver, som Nikolai Kronborg hidtil har varetaget – det gælder især new bizz og mersalg.