Henrik Juul køber Jan Duckert ud af Partners

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

En intern handel betyder nu, at Wibroe, Duckert & Partners alene ejes af Henrik Juul. Jan Duckert har til gengæld købt Henrik Juuls store andel af People Group.

En markant skilsmisse i den danske bureauverden er nu realitet. I går blev medarbejderne i Partners orienteret, og i dag er det kommet ud, at Henrik Juul har købt Jan Duckert ud af Wibroe, Duckert & Partners.

I samme moment har Jan Duckert så købt Henrik Juuls store andel af People Group.

Dermed slutter 20 års makkerskab mellem Duckert og Juul, og således bliver Partners og People Group helt adskilt på ejerfronten. Jan Duckert oplyser til Bureaubiz, at Partners bliver boende i Vester Farimagsgade i København.

Som Bureaubiz omtalte i går – er Wibroe, Duckert & Partners flyttet til San Francisco under navnet WDP X.

Her er Heidi Skovhus CEO og Christian Nielsen Cheif Creative Officer – men deler tiden mellem USA og Danmark, alt efter opgaverne.

Henrik Juul er nu eneejer af Wibroe, Duckert & Partners.

“Både vores kunder og jeg selv kræver, at vi er endnu mere fokuserede på det, vi gør godt. Det er derfor, jeg koncentrerer mig om WDP, og Jan gør det samme om PeopleGroup. Vi skærper retningen hver for sig, fordi det er fornuftigt for os og for kunderne,” siger Henrik Juul til markedsforing.dk