Henter seks personer fra NoA-bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

NoA har skåret NoA Consulting kraftigt til, og det gør muligt for Monstarlab at hyre godt en håndfuld medarbejdere – herunder CEO’en.

Det digitale konsulenthus, Monstarlab, der har 33 kontorer rundt i verden, har hentet seks personer fra den danske del af konsulentbureauet NoA Consulting. 

NoA har skåret denne del af gruppen kraftigt til, og det har ”gjort det muligt for Monstarlab at rekruttere ledende talenter og dermed styrke sin hurtigt ekspanderende strategipraksis”, som det hedder i en pressemeddelelse.

Blandt de seks nye er Anders Birch, der var CEO i NoA Consulting og nu er vice president i Monstarlab, og Lisbeth Krogslund, der var strategic advisor og nu er strategy director hos Monstarlab. 

Monstarlab blev stiftet i 2006 og børsnoteret på Tokyo Stock Exchange i marts i år. Herhjemme har Monstarlab været digital transformationspartner for bl.a. Novo Nordisk og Chr. Hansen. 

Anders Birch siger i pressemeddelelsen:

”Monstarlab kombinerer strategisk rådgivning med global indsigt og banebrydende design og teknologi for at levere løsninger til vores kunder i stor skala. Vi ser et enormt differentierings-potentiale i vores holistiske, fleksible tilgang, som giver os mulighed for at levere øjeblikkelig værdi og vækst for vores kunder.”

Hos The North Alliance siger Group CEO, Mikael Jørgensen, om NoA Consulting:

”For et års tid siden lavede vi en satsning på commercial excellence i Danmark med ansættelsen af ny ledelse og nye seniorkompetencer inden for området. Det har vist sig sværere at få i gang i forretningsområdet end ventet – særligt med tanke på udfordringerne i makroøkonomien og markedet.”

Han tilføjer: 

”Derfor har vi skåret ind til noget, der minder meget mere om det oprindelige setup med fokus på positioneringsarbejde – arbejde med identifikation af reelle markedsdrivere – samt ‘market landscape’ med udvalgte nøglepersoner.”

Nedskæringen sker, efter at NoA Consulting gik 7 mio. kr. tilbage på bundlinjen: Fra et overskud på 1,2 mio. kr. i 2021 til et underskud i 2022 på 5,8 mio. kr. 

Som følge af det nye setup har NoA Consulting ikke længere en egentlig CEO. Morten Vaabengaard, strategic advisor og partner, står som kontakt for NoA Consulting i Danmark.