Her er alle de bedste film i Creative Circle Award

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

5 forskellige film fra 4 bureauer – og 4 annoncører – blev af juryen fundet værdige til at modtage hæder ved Creative Circle Award. Også filmenes håndværk blevet belønnet. Se filmene her.

Film er ikke kun film i CCA, men spredt over flere kategorier – også håndværk.

Og også i Film-kategorierne ved CCA 2015 gik juryen bredt til værks: 3 vindere i Cinema & TV og 2 vindere i Internet, fordelt på 5 forskellige film.

Guld var der ganske vist intet af til årets vinder-film, men sølv og bronze er ubetinget flot i de profilerede kategorier – og branchemæssigt set positivt, at 5 forskellige film fra 4 bureauer og 4 annoncører formår at komme igennem nåleøjet hos juryen.

Interflora – og Brandhouse og Bacon – formåede at vinde dobbelt; hhv. sølv og bronze i Cinema & TV. Og håndværket var til guld, ikke at forglemme: Den ene af de to film, Cirkus Love, vandt således guld i Craft-kategorierne Direction og Cinematography.

Også Kræftens Bekæmpelse-filmen fra HjaltelinStahl – sølv i Cinema & TV – høstede anerkendelse andetsteds: Sølv i Direction.

I Internet var der sølv til Robert/Boisen, Gobsmack og Spies for Do It For Denmark – og dermed en slags undtagelse i forhold til de tre guld, som arbejdet fik i Branded Content, PR og Integrated Campaigns.

Også UncleGreys Opel-film ”The Hypnotized Test Drive” demonstrerede, at den ikke kun er en god film, men i dette tilfælde også kan levere begavet indhold: Bronze i Branded Content.

Film – cinema og tv

Sølv til Brandhouse og Bacon for Interflora – Cirkus

Sølv til HjaltelinStahl for Kræftens Bekæmpelse – Konfirmation – jo flere vi er

Bronze til Brandhouse og Bacon for Interflora – Mors dag

Film- internet

Sølv til Robert/Boisen & Like-minded og Gobsmack for Spies Travels – Do it for Denmark

Bronze tll UncleGrey for Opel Danmark – The Hypnotized Test Drive