Her er vinderen af sidste uges kreative opgave

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Det var så enden på to serier af kreative opgaver, som vi sammen med Dorte Nielsen fra Center for Kreativ Tænkning har kørt over 2 en halv måned. Vi har fået masser af sjove og kreative løsninger. Men fortvivl ikke, vi fortsætter med at udfordre de skæve hjerner efter sommerferien.

Tak for de mange herlige indsendelser, vi har modtaget til den sidste af den omgang kreative opgaver. Og en stor tak til alle jer, der har deltaget over de sidste mange uger i de to serier kreative opgaver, vi har kørt sammen med Dorte Nielsen fra Center for Kreativ Tænkning.

Det har været en  stor fornøjelse. Og vi håber, at mange har haft det sjovt og er blevet inspireret. Vi har fået over 100 kreative løsninger siden april måned. 

Vi er nu nået til kåringen af den sidste vinder, inden vi går på sommerferie. Vinderen er Andreas Arnaa med lakridsrullen. og her kommer begrundelsen fra dommer Dorte Nielsen:

“Andreas vinder denne uges konkurrence med Lakridsrullen. Den er enkel, godt set og bringer let et smil på læben hos læseren. Løsningen var læsernes favorit med flest likes. Andreas Arnaa er virkelig gået efter at vinde i denne uge og har leveret ikke færre end fem løsninger. Herligt! Andreas belønnes ikke for hans ihærdighed, men for hans idé og humor.”

Et stort tillykke til Andreas Arnaa. Vi sender præmien, der er det nye kreativitetsspil: The Connection Memory Game af Katrine Granholm og Dorte Nielsen. Et spil, hvor du ikke kun sætter din hukommelse på en prøve, men også din evne til at se sammenhænge og tænke kreativt.

For andre interesserede kan spillet købes i Bogladen ved Søerne, Østerbrogade 54 eller og galleriet Limited Works, Blågårdsgade 11B.  Spillet kan også købes online: 

Ved at bruge rabatkoden: Bureaubiz, får Bureaubiz-læsere 25 procent rabat på spillet.

Efter sommerferien starter vi med en ny kreativitetskonkurrence med Dorte Nielsen fra Center for Kreativ Tænkning. Indtil da: God Sommer.

Se alle de indsendte kreative løsninger på en snegl her:

Andreas Arnaa:

Andreas Arnaa:

Andreas Arnaa:

Andreas Arnaa:

Andreas Arnaa:

Andreas Arnaa:

Andreas Arnaa:

Camilla Krogh:

Louise Arve:

Viva Eva Brincher Galbiati:

Viva Eva Brincher Galbiati:

Nikolaj Ledet: