Hermann Haraldsson forlader Nyhedsavisens bestyrelse

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Ventes også at få følgeskab af Svenn Dam, mens Jimmy Maymann fortsat overvejer.

For blot fire måneder siden gik nuværende Brøndby-direktør og Winwin agency stifter Hermann Haraldsson ind i Nyhedsavisens bestyrelse sammen med GoViral partner Jimmy Maymann.

Det skete samtidig med, at der blev tilført 117 mio. kr.

Nu er pengene væk, Nyhedsavisen gået konkurs – og nu siger Hermann Haraldsson også farvel til bestyrelsen. Det blev således en kort tjans for en avis, han ellers måtte kende godt, idet han som direktør for Winwin agency var bureau-partner på hele lanceringen.

“Jeg kan ikke bidrage i den fremadrettede proces. Min opgave var jo at komme med input til, hvordan vi kunne bygge relationer til mediebureauerne. Selvfølgelig er det skuffende, at det pludselig sluttede. Vi havde jo gjort alt for at sikre os, at vi kunne fortsætte året ud, så selvfølgelig er det skuffende, at det så kort tid efter viser sig ikke at være tilfældet,” siger Hermann Haraldsson til Mediawatch.

Børsen fortæller, at også Svenn Dam forventes at sige farvel til bestyrelsen, mens Jimmy Maymann, der kender Nyhedsavis-ejer Morten Lund personligt, endnu ikke har truffet beslutningen.

“Jeg vil ikke afvise, at jeg ikke også går ud af bestyrelsen. Hermanns og mine kompetencer er inden for medier, og det er ikke længere det, det drejer sig om i selskabet, efter Nyhedsavisen og Morgendistributions Danmark er lukket,” siger Jimmy Maymann til Børsen.