Hjaltelin, Stahl har mistet partner

Peter Engholm
25@mail.dk

Direktøren for Electric – Hjaltelin-Stahls webbureau – er fratrådt. Nu skal der findes en ny.

Ejerkredsen i Hjaltelin, Stahl & Co – reklamebureauet med den største fremgang i 2007 – er snævret ind. Tilføjelsen “& Co” dækker blandt andet over webbureauet Electric, hvor Frederik Zoega hidtil har været direktør og medejer – eller rettere: kommanditist. Hidtil, for han er ikke længere i koncernen.

“Jeg kan bekræfte, at Frederik Zoega er fratrådt. Det skete i august, men herudover ingen kommentarer”, siger Steffen Hjaltelin.

“Ingen kommentarer” er jo også en slags kommentar …

“Ja, men ingen af parterne har nogen kommentarer,” siger Steffen Hjaltelin, der er indtrådt som adm. direktør i Electric, indtil en ny direktør er fundet. Og en sådan leder man efter nu.

“Web er et af de områder, hvor det er sværest at grave de gode folk frem, så vi er i fuld gang med at lede”, siger Steffen Hjaltelin.

Skal den kommende direktør også være medejer?

“Det er ikke afgjort på forhånd. Det afhænger af ansøgerprofilen, men et partnerskab må aldrig være fjernt. Det ligger jo også i “& Co” tilføjelsen”, siger Steffen Hjaltelin.

Det er på web-området, Hjaltelin, Stahl har haft størst succes, når der måles på priser. Electric har stået for arbejder, der har udløst priser både på Dia 07 og 08 samt guld i dette års Creative Award. Det var for Venstres valgkampagne og således anledningen til, at statsminister A nders Fogh Rasmussen optrådte ved prisuddelingen.