Højt profileret uddannelse starter i Danmark

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Hyper Island etablerer sig til efteråret i Danmark med en uddannelse i digital strategi.

Hyper Island, der er grundlagt i Karlskrona, men også er tilstede i Stockholm, Manchester, New York og Singapore, gør nu indtog på den danske scene.

Uddannelsesvirksomheden, der afholder højt profilerede kurser og uddannelser med afsæt i den digitale verden, har haft mange danske bureaufolk som kursister.

For eksempel sendte reklamebureauet Advance for et par år siden hele bureauet af sted, hvor udkommet af det ophold, bl.a. betød, at man fissionerede Wasabi og Advance.

Til efteråret starter Hyper Island – som først etablerede sig på øen Stumholmen, lige ud for Karlskronas kyst i et tidligere militærfængsel – en uddannelse inden for digital strategi, i Danmark.

Der er dog endnu ikke taget stilling til, hvor man vil etablere sig, men man kigger på forskellige muligheder i København.

Selve kurset er ifølge en pressemeddelelse ’designet til professionelle som vil udvikle deres kompetencer inden for planlægning og ledelse af digitale projekter og processer’.

Om årsagen til, at Hyper Island nu kommer til Danmark, siger CEO Johanna Frelin i en pressemeddelelse:

”I Danmark og Sydsverige finder man mange digitale og kreative bureauer og virksomheder. Samtidig er det en gateway til og fra Europa.”

Der er informationsmøde om den nye uddannelse den 23. maj i København.