IB&Co’s bestyrelsesformand: ”Nu skynder vi os langsomt”

Peter Engholm
25@mail.dk

Målet for IB&Co ligger fast, også efter opsigelsen af Lasse Altmann som adm. direktør. Nu vil bureauets partnere være omhyggelige med at finde en afløser.

Det er vel ikke så ringe at være enige om, hvad man er uenige om. Lasse Altmann stopper som adm. direktør i Ikast-bureauet IB&Co, fordi han og bestyrelsen ikke kunne enes om hastigheden på vejen mod det mål, man ellers er enige om: At være blandt Jyllands bedste bureauer i 2013.

Bestyrelsesformand og partner i IB&Co, Bo Jensen, siger i en pressemeddelelse:

“Samarbejdet i det midtjyske kommunikationsbureau er ophørt på grund af uenighed om, hvordan den lagte strategi skal føres ud i livet”.

Og samme meddelelse giver den afgående direktør pæne ord med på vejen:

“Lasse Altmann kom for 10 måneder siden til IB&Co fra en stilling som salgs- og marketingdirektør i Toyota Danmark A/S. Bureauet har i perioden fra Lasse Altmanns tiltrædelse været i god udviklingsmæssig gænge til trods for konjunkturudviklingen.”

Over for Bureaubiz uddyber Bo Jensen det drastiske skridt:

“Vi var uenige om hastigheden og måden, vi skulle frem på – både eksternt og internt. Det beklager vi, og 10 måneder er alt for kort tid for en adm. direktør at bestride posten. Vi har ikke gjort arbejdet tilstrækkeligt godt – det har vi lært af, og derfor vil vi nu skynde os langsomt med at få den ledelsesmæssige organisation på plads,” sige Bo Jensen.

Ledelsen af IB&Co er nu midlertidigt lagt i hænderne på de to partnere i bureauet, Bo Jensen og direktør Christian Søsted Poulsen, der begge i forvejen er aktive i bureauets drift.

Hvordan den nye opbygning skal se ud, er ifølge Bo Jensen endnu for tidligt at udtale sig om.