In2media udvikler app – men ikke til mobilen

Peter Engholm
25@mail.dk

Mens ildkraften – også hos In2media – synes at samles om mobil-apps, så står bureauet også bag bl.a. en applikation til Samsung-tv for YouSee.

En app er ifølge Wikipedia et “program, der tjener et brugerformål, modsat systemprogrammer”, men på det seneste tænkes der især smartphones, når talen falder på applikationer.

In2media, der for nylig oprustede med syv app-folk fra InSilico, har imidlertid også udviklet to apps, der ikke er mobilrelaterede – og begge for YouSee.

“YouSee Player er til computeren og – så vidt vi har spottet – den første, der giver adgang til live-tv, musikstreaming og leje af film i én og samme app. Der er 10 mio. musiknumre og 1.500 film. Derudover har vi udviklet YouSee Cinema App til tv. Den gør det muligt at leje film på ethvert nyere Samsung tv uden en ekstra boks og uden nødvendigvis at være YouSee-kunde i forvejen,” siger Andreas B. Iversen, adm. direktør i In2media.

YouSee har været kunde på bureauet i godt et par år, og In2media har også udviklet web-tv for YouSee, der blev markedsført af Halbye Kaag JWT med støtte af Zupa. Og heller ikke denne gang er In2media med til at lancere sine løsninger.

“Vi er med til at udvikle kerneprodukter for YouSee, og for andre kunder kan der være tale om markedsføring. Det understreger facetterne i et moderne digitalbureau. Vi skal – når vi taler digital forretning, hvor det digitale gennemsyrer organisationen – kunne favne både sparring, rådgivning og produktudvikling,” siger Andreas B. Iversen.