International digital marketing uddannelse til Danmark

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Dansk bureau står bag at bringe en 10 uger lang international uddannelse i digital marketing til Danmark. Brancheorganisationer byder tiltaget velkommen.

Det digitale bureau Lifted bringer nu en international digital marketing uddannelse til Danmark.

Uddannelsen – Professional Diploma ind Digital Marketing, udbydes i samarbejde med det amerikanske Digital Marketing Institute og bliver positivt modtaget hos to danske brancheforeninger.

Uddannelsen giver kompetencer inden for bl.a. social media, mobile marketing, email marketing, search, analytics og strategi.

Den løber over 10 uger og foregår en dag om ugen i 3 timer for at deltagerne kan få både arbejde, uddannelse og privatliv til at hænge sammen.

Det er Lifteds datterselskab, Lifted Competence, der står bag Digital Marketing-uddannelsen, som er akkrediteret af ’European Committee for standardization’.

Annette Falberg, adm.dir. i FDIH, siger om den nye uddannelse:

“Ehandel vokser med ekspresfart, op mod 20% af danskernes forbrug sker nu på nettet. En af ehandlens store udfordringer i Danmark er et stigende behov for nye kompetencer, så vi kan følge med i den internationale udvikling. Vi har brug for flere, der bliver skolet og trænet ud i de digitale markedsføringsdiscipliner for at følge med den rivende udvikling og den stigende konkurrence fra udlandet. Derfor skal der lyde et varmt velkommen til dette nye tiltag”.

Også Dansk Annoncørforenings adm.dir. Otto B. Christiansen, giver det nye tiltag positive ord med på vejen:

“Vi i Dansk Annoncørforening, er også meget begejstrede for endelig at se en kvalitetssikret uddannelse, med en skarp pris på det danske marked. Der har været behov for en seriøs uddannelse, som giver deltageren mulighed for, at være med i virksomhedens daglige drift under uddannelsesforløbet. Vi bakker med stor glæde op om denne uddannelse”.

Prisen for 10 moduler, eksamen og efterfølgende deltagelse i elevnetværk bliver 16.995.

Se mere om uddannelsen her.