Internationalt netværk får dansk repræsentant

Peter Engholm
25@mail.dk

Verdens største uafhængige netværk for bureauer inden for markedsføring og kommunikation, Comvort, har et dansk medlem, der bliver ansvarlig for alle opgaver i København.

Det danske PR-bureau Propr er blevet medlem af Comvert, der efter godt 20 år er repræsenteret i omkring 50 lande og er verdens største uafhængige og specialiserede netværk for bureauer inden for kommunikation og markedsføring.

Medlemsskabet giver Propr adgang til knowhow og kreativitet fra ”alle verdenshjørner”, som det beskrives, og det skaber samtidig opgaveudveksling. Således bliver det danske bureau PR-ansvarlig for alle opgaver i København for medlemmer af Comvort.

»Vi er glade for at kunne byde Propr velkommen om bord i Comvort. Vores samarbejde betyder flere muligheder for de kunder i vores netværk, som ønsker en stærk, lokal tilstedeværelse på det danske marked,« siger Karl Jacobi, grundlægger og direktør for Comvort.

I Comvort-regi har bureauer over hele verden allerede med succes samarbejdet om kampagner for varemærker som Fisherman’s Friend, Pentax, Abbot og Tunisia ONTT (Tunesiens nationale turistkontor).

»Som medlem af et stort internationalt netværk kan vi fremover tilbyde vores kunder kompetencer over hele verden. I Comvort har vi fundet en partner, som forstår nødvendigheden af ansvarlig og etisk PR, der bidrager til at gøre en positiv forskel for kunden,« siger Andreas Hansen, CEO og Media Relations Director i Propr.

Med henvisning til Proprs etiske regelsæt har det danske PR-bureau betinget sit medlemskab af Comvort med, at man stadig vil afvise kunder, der ikke lever op til Proprs etiske standarder.