It virksomhed opruster på kommunikation

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Milestone Systems opretter en lederstilling til corporate communications. Den nye chef er fundet internt.

48-årige Karl Erik Traberg er udnævnt til en nyoprettet stilling som leder af afdelingen Corporate Communication and Development i Milestone Systems, der producerer software til IP-baseret videoovervågning. 

I sin nye stilling får Karl Erik Traberg det overordnede ansvar for corporate communication og strategiudvikling.

En af de vigtigste opgaver bliver at sikre og samstemme kommunikationen til interne og eksterne modtagere om virksomhedens nye strategi og dermed være med til at styrke Milestone Systems position i markedet.  

”Karl Erik Traberg har et indgående kendskab til Milestone Systems, hvor han har været ansvarlig for forretningsudvikling, strategi og markedsanalyse siden 2008. I den periode har han været med til at sikre en uafbrudt vækst i omsætning og i antallet af medarbejdere. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, og til, at Karl Erik Traberg, med sin stærke faglighed, vil komme til at styrke kommunikationen til alle virksomhedens interessenter yderligere,” siger administrerende direktør, Lars Thinggaard, Milestone Systems, i en pressemeddelelse.

Karl Erik Traberg har tidligere været leder af marketing- og strategiafdelingen i den danske afdeling af den japanske virksomhed Anritsu, som er leverandør af test og managementsystemer inden for telekommunikation.

Desuden har han stået i spidsen for Account Marketing and Marketing Requirements hos Alcatel i USA.